Online Marketing – Een Krachtige Identiteit Voor Uw Bedrijf

De eerste indruk van een klant is uiterst belangrijk voor een langdurige samenwerking. Wij zijn gespecialiseerd in het aanspreken & communicatie met de juiste doelgroep. Dit kunnen wij realiseren door voor uw bedrijf een uitstekende identiteit te creëren die de doelgroep aanspreekt. Van huisstijl tot website’s, wij pakken alles aan!

Beter gevonden worden op Google is een vereiste tegenwoordig. Wij maken dit mogelijk aan de hand van zoekmachine optimalisatie, oftewel SEO. Wij kijken naar de verschillende elementen die ervoor zorgen dat uw website geoptimaliseerd is voor Google. Zo verbeteren wij de website user experience, website snelheid, beveiliging van uw website en dat de content aansluit bij uw doelgroep.

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Alleen in Nederland zijn er al 9,5 miljoen gebruikers geregistreerd op Facebook. Een uiterst belangrijk medium dus om jouw doelgroep aan te spreken en te bereiken. Door social media marketing toe te passen zorgen wij ervoor dat uw bedrijf dichter bij de klant komt te staan, en kunnen wij gerichte campagnes uitzetten.

Bij conversie optimalisatie gaan we kijken hoe wij jouw webshop en of diensten kunnen optimaliseren zodat de conversie omhoog gaat. Er spelen verschillende factoren mee die uw conversie beïnvloeden. Samen met u gaan wij deze doorlopen en zorgen wij ervoor dat uw webshop en of dienst op dit gebied geoptimaliseerd is. Ook is het mogelijk om door ons betaalde advertenties toe te passen via Google Adwords.

Anno 2017 kun je niet meer zonder website en of webshop die de behoefte aanspreekt van uw doelgroep. In sterk overleg met de klant ontwerpen en realiseren wij een responsive website die ontworpen is voor alle media kanalen en past bij uw bedrijf en identiteit. Ook verzorgen wij webshops en geven wij advies en consultancy op bestaande website’s. De websites worden gemaakt aan de hand van een CMS systeem.

Wij geven advies op vrijwel alle communicatie middelen die u beschikt binnen en buiten uw bedrijf. Ook verzorgen wij rapportages met analyses die wij maandelijks met u doornemen. De analyse rapporten geven informatie over het verkeer wat u genereert op de website. Zo krijgen wij inzicht wie uw website bezoekt, wat zijn/haar interesses zijn en of er knelpunten te vinden zijn die de bezoeker negatief beïnvloeden, het kan dus zijn dat u leads en conversie misloopt.